Blog

Organiseren, administreren, meedenken, creëren en  (mee)schakelen  op  lange termijn, korte termijn, last minute of  á la minute. Geen dag  hetzelfde. SUPPORTen is ons vak! Zoveel klanten, zoveel wensen. Voor ons de kunst hieraan de  gewenste  invulling te geven. Klanttevredenheid, en dus het  leveren  van kwaliteit,  is hierbij onze prioriteit. De puntjes op de “i” zetten dus, beseffen dat elk detail telt,  proactief  zijn. Makkelijker gezegd dan gedaan. Voor al onze to  do-lijstjes  hebben we aan een kantoorwand niet genoeg, laat  staan dat we hierin  dan ook nog de juiste prioriteiten aan  kunnen brengen.

Mijn blog… mijn aller-, allereerste. Helaas moet ik bekennen dat ik het eigenlijk best lastig vind om dit te doen. Schrijven over mijzelf, mijn rol binnen Sylt, mijn tak van sport, mooie projecten, leuke anekdotes, nieuwe ontwikkelingen… Het is een hele nieuwe ervaring. Eigenlijk best gek voor een Marketing Communicatie adviseur met een voorliefde voor copy; schrijven is immers ‘mijn ding’.

'De stagiaire‘, dat is de functie die ik heb, ook al voelt dat totaal niet zo. Vol lof kan ik spreken over het vertrouwen dat ik krijg van dit vrouwenteam. Van het helpen met dingen ordenen, en het meegaan naar vergaderingen tot het volledig meedenken over de dingen die momenteel spelen binnen het bedrijf of de organisaties waarvoor Sylt werkt. Overal heb ik het geluk dat ik word gezien als een gelijke en dat ik mij thuis voel binnen het team. Dit is overigens niet de eerste keer dat ik stage loop bij Sylt. Twee jaar geleden heb ik mijn eerste marketing stage mogen lopen, in een toen nog iets andere samenstelling van vrouwen. Ik heb toen mogen proeven van het werken voor dit bedrijf en wat er daadwerkelijk verwacht wordt van iemand binnen een bedrijf. Dat dit de tweede keer is dat Sylt en ik voor elkaar hebben gekozen bewijst in mijn ogen dat we elkaar goed kunnen aanvullen. 

Zoals jullie weten werk ik vanuit Sylt Support met de ondersteuning van ons team, als projectorganisator aan een mooi project voor de Gemeente Aalsmeer: ZAAI Aalsmeer. ZAAI is, kort gezegd, een coachtraject voor startende ondernemers. De deelnemers aan ZAAI Aalsmeer 2016, de eerste editie van ZAAI in Aalsmeer, konden rekenen op: coachsessies met de groep, een individuele coachsessie met coach Anja de Die, drie masterclasses en intervisiebijeenkomsten met de groep onderling. 

Ondernemen zit mij in het bloed; het zit in mijn familie. Dus toen ik moest bedenken wat ik ging doen, na een scheiding met twee jonge kinderen, met een CV op zak waar op stond ‘15 jaar de rechterhand van mijn vader in zijn autobedrijf’ en ‘vele jaren de rechterhand van mijn echtgenoot in onze bedrijven samen’, wist ik een ding zeker: Dít was mijn moment om mijn eigen bedrijf op te zetten! En dan wel in iets waar ik goed in was: De rechterhand zijn van ondernemers.

Het zou leuk zijn om ook tijdens de Ladies Night van 15 maart met de voorpremiere van de film Het Verlangen weer nieuwe standhouders de kans te geven om hun producten te laten zien. Dus heb je een leuke tip, weet je een bedrijf die graag een keer een stand zou willen, geef het ons door!
#ladiesnight Studio's Aalsmeer Bioscoop Studio's Aalsmeer powered by #syltsupport

hetVerlangen

Klik hier voor meer informatie!

Blij met weer een mooi artikel in de Nieuwe Meerbode Aalsmeer. Bedankt!

artikel meerbode