Jij bent van harte uitgenodigd!

Beter dan een verjaardag: de activiteiten van Sylt Support

Agenda

Bij Sylt Support zitten we niet graag stil. Naast evenementen organiseren voor anderen, zit je bij ons ook goed voor de leukste evenementen. Denk aan masterclasses, cursussen en inspirerende seminars. En leuk dat die zijn! Al helemaal als jij erbij bent. Je bent van harte uitgenodigd. En nee, je wordt niet thuisgebracht.

Werp hieronder een blik op onze agenda.

Canva training voor beginners (VOL)

Canva is een makkelijke tool om in te zetten om jouw social posts te bewerken met bijvoorbeeld jouw logo en tekst. Vind jij het leuk om jouw social posts tot een hoger niveau te tillen? Dan is deze training echt iets voor jou! ⁠Je doet de oefeningen mee op je eigen laptop en samen creëren we de mooiste social posts. De training is voor beginners die geen of weinig ervaring met Canva en vindt plaats op 26 april.

Wat levert deze training je op.⁠

• Leer de tool Canva kennen.
• Bewerk beeld en voeg tekst en logo toe.
• Maak template posts voor op social media. ⁠
• Plaats of plan de posts in
• Tips en tricks.⁠

De training vindt plaats op 26 april van 9.30 uur tot 12.00 uur en wordt gehouden in een kleine groep van 2 personen. Hierbij houden we rekening met de corona maatregelen en zullen we op gepaste afstand van elkaar zitten.

Kosten van de training:  €85,00 pp exclusief BTW.

Informatie of aanmelden? Stuur een mail naar info@syltsupport.nl

Instagram voor beginners

Heb je nog niet zo veel ervaring met Instagram en wil je weten hoe je dit kanaal optimaal kunt inzetten voor jouw bedrijf? Geef je dan op voor onze Instagram training voor beginners!⁠ ⁠

Tijdens de training vertellen wordt er vertelt waar een zakelijk profiel aan moet voldoen en krijg je inzicht over het invullen van je pagina en welke content je kan plaatsen. Verder gaan we aan de slag met Instagram story, hashtags en krijg je tips en tricks. Tijdens de training doe je de oefeningen mee op je mobiele telefoon of tablet. Na deze training weet je precies hoe jij jouw Instagram pagina kan inzetten voor jouw onderneming.

De training vindt plaats op 10 mei van 9.30 uur tot 12.00 uur en wordt gehouden in een kleine groep van 2 personen. Hierbij houden we rekening met de corona maatregelen en zullen we op gepaste afstand van elkaar zitten.

Kosten van de training:  €85,00 pp exclusief BTW.

Informatie of aanmelden? Stuur een mail naar info@syltsupport.nl

Canva training voor beginners

Canva is een makkelijke tool om in te zetten om jouw social posts te bewerken met bijvoorbeeld jouw logo en tekst. Vind jij het leuk om jouw social posts tot een hoger niveau te tillen? Dan is deze training echt iets voor jou! ⁠Je doet de oefeningen mee op je eigen laptop en samen creëren we de mooiste social posts. De training is voor beginners die geen of weinig ervaring met Canva en vindt plaats op 27 mei.

Wat levert deze training je op.⁠

• Leer de tool Canva kennen.
• Bewerk beeld en voeg tekst en logo toe.
• Maak template posts voor op social media. ⁠
• Plaats of plan de posts in
• Tips en tricks.⁠

De training vindt plaats op 27 mei van 9.30 uur tot 12.00 uur en wordt gehouden in een kleine groep van 2 personen. Hierbij houden we rekening met de corona maatregelen en zullen we op gepaste afstand van elkaar zitten.

Kosten van de training:  €85,00 pp exclusief BTW.

Informatie of aanmelden? Stuur een mail naar info@syltsupport.nl

Dag van de Social Media

Op woensdag 30 juni is het Social Media Dag en dus organiseren wij een dag vol met workshops voor ondernemers!

De verschillende onderwerpen waarover een workshop wordt gegeven zijn Pinterest, Instagram en LinkedIn. Wil jij meer over deze kanalen leren, geef je dan snel op, want vol is vol. Deelname aan een workshop is €35,- exclusief BTW. Voor de workshops gaan we uit van minimaal 4 en maximaal 5 deelnemers. Als de maatregelen het toelaten zijn de workshops bij Sylt Support in Aalsmeer, zo niet dan geven we ze online via Zoom.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00-11.30         Workshop Pinterest door Kylie

13.30-15.00         Workshop Instagram door Sabine

16.00-17.30         Workshop LinkedIn door Kirsten

 

Workshop Pinterest

Kylie laat je zien hoe een zakelijke pagina op Pinterest werkt en wat het voor jouw bedrijf kan doen. Deze workshop is vooral interessant voor ondernemers in de lifestyle, interieur en sierteelt, met een webshop of blog. Wil jij ook starten met Pinterest of wil je eens onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Geef je dan op voor deze workshop.

 

Workshop Instagram

Sabine laat de nieuwe mogelijkheden van dit leuke social media kanaal zien. Hoe werkt de story en hoe maak je eigenlijk hoogtepunten? Het komt allemaal aan bod. Wil jij meer uit je professionele Instagram pagina halen geef je dan op voor deze workshop.

 

Workshop LinkedIn

Kirsten neemt je mee door de mogelijkheden van een zakelijke pagina en het optimaliseren van jouw privé pagina op LinkedIn. LinkedIn groeit hard. Dus ben je hier nog niet heel actief op dit interessante kanaal, geef je dan zeker op voor deze workshop.

 

Wil je meer informatie of wil jij je aanmelden? Stuur een mail naar info@syltsupport.nl

Zie je iets waar jij bij wilt (of nee: móet) zijn? Meld je aan via info@syltsupport.nl of bel naar 0297 – 366 182. Dan reserveren wij een stoel en een kop koffie voor je.