Je KvK inschrijving is geregeld, domeinnaam is vastgelegd, WordPress geïnstalleerd, the word is out, jij bent ondernemer! Maar nu die website nog. Enthousiast log je in op je website in wording, maar je wordt overweldigd door het dashboard van WordPress. Wie had ook alweer verteld dat een website bouwen zo makkelijk was. Zo snel geef jij niet op, maar wat je ook probeert, aan de voorkant van de website schiet het niet op. Iedere dag dat de website niet live is kost jou klanten.

Herken jij je hierin? Dan is het is de workshop DIY Master je Website echt iets voor jou.

 

WORKSHOP

In deze workshop van een halve dag leren we jou de ins & outs van een WordPress website, zodat je thuis aan de slag kan gaan met het bouwen van een professionele website. Je krijgt uitleg van Astrid, een ervaren webdesigner, over wat er bij het maken van een website allemaal komt kijken en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan. Astrid weet als geen ander hoe een gelikte website eruit moet komen te zien. Van het doorvertalen van jouw huisstijl naar het plaatsen van buttons op de juiste plek. Heb je al een idee voor je website of al een huisstijl laten maken? Neem het mee, je krijgt feedback van Astrid.

 

PROGRAMMA

We bespreken het WordPress Dashboard en onderwerpen zoals bijvoorbeeld een WordPress thema, de belangrijkste plugins, design, content en de noodzaak van een Child Theme. Daarnaast wordt er ook besproken hoe je een menu maakt en hoe zit een blog in elkaar. Wat is nou een goede voorbereiding voor een website en waarom is dat belangrijk. Ook bespreekt Astrid het doel van je website en hoe je dit doel doorvertaald naar je website. Hoe bepaal je kleuren en lettertypes en welke handige tools kun je daarvoor gebruiken.

 

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP

Wil je zelf je website aanpakken, maar je weet niet waar je moet beginnen? Lukt het niet met je WordPress thema en weet je niet welke plugins je moet gebruiken? Of lukt het je niet om te beginnen, dat WordPress Dashboard is behoorlijk overweldigend.

Ben jij zelfstandig ondernemer met een eigen product of dienst én:

✲ wil je graag zelf aan de slag met je website in WordPress
✲ weet je wie jouw doelgroep is en hoe jij je klant wil helpen
✲ weet je niet hoe je moet beginnen met de site
✲ óf ben je vastgelopen in het uitwerken van je website
✲ én zie je door de tutorialbomen het webbos niet meer
✲ heb je het gevoel dat je er alleen niet uitkomt

Herken je dit dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor deze workshop heb je een domeinnaam, hosting en een WordPress installatie nodig. Heb je deze nog niet of heb je hier vragen over neem dan contact met ons op. We adviseren je graag over wat je nodig hebt.

 

WAT LEVERT DE WORKSHOP JE OP

✲ Je leert over het WordPress Dashboard
✲ Je leert wat een goede website navigatie is
✲ Je leert over afbeeldingsformaten voor je website
✲ Je krijgt richtlijnen voor de layout van je website
✲ Je leert over het belang van een Child theme
✲ Tips voor het kiezen van kleuren & lettertypes
✲ Tips voor de belangrijkste plugins en het updaten ervan
✲ En nog veel meer…

 

BONUS

Elementor Pro wordt gezien als een van de beste pagebuilders om je WordPress website mee te maken. Bij deelname aan de workshop krijg je één jaar licentie op de Pro versie cadeau!

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Aantal deelnemers: deze workshop wordt gegeven bij minimaal 3 deelnemers. Er kunnen maximaal 4 deelnemers zich aanmelden.

Introductieprijs: €249,- excl. btw.

Locatie: Sylt Support, Oosteinderweg 223, 1432 AT, Aalsmeer

 

Meer informatie of wil je je aanmelden? Stuur ons een mail via info@syltsupport.nl