Interview met Kirsten over lokaal ondernemen voor Aalsmeer Lokaal

Al jarenlang is Kirsten Verhoef in opdracht van de gemeente projectorganisator van ZAAI Aalsmeer. En dus ook bij de opstart van Aalsmeer Lokaal. Maar vooral is Kirsten een geboren ondernemer die niets leuker vindt dan andere mensen en bedrijven met elkaar verbinden. Haar doel? Dat ondernemers kunnen groeien. Dat is dan ook precies wat ze doet binnen haar bedrijf Sylt Support. Al 10 jaar lang bieden Kirsten en haar team allround support voor ondernemers. Van administratie tot websites en social media. Wij spraken haar over groeien, lokaal zakendoen en ondernemen met passie.

 

Wat voor bedrijf is Sylt Support?

“Onze slogan is ‘Sylt Support ondersteunt: de kracht achter het succes van jouw onderneming.’ We geloven dat je als ondernemer niet alles zelf kunt doen en dat je soms een deskundige helpende hand kunt gebruiken. Daarom zijn wij het allround-service bureau voor ondernemers uit de regio. We hebben een team van specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van boekhouding, video’s maken, communicatie, websites bouwen, social media en grafisch ontwerp. Daardoor kunnen we op elke taak de juiste professional zetten. Zo helpen we bedrijven een stap verder. Altijd tegen een vast uurtarief en met flexibele service. Zelfs als het snel moet.”

Welke diensten biedt Sylt Support?

“Doordat we met een uitgebreid team werken en een breed netwerk in de regio hebben, kunnen we ondernemers bijna altijd aan de juiste expert koppelen. We helpen ondernemers bijvoorbeeld bij financiële vraagstukken en administratie, bij het succesvol opzetten van hun social media, bij het organiseren van events, bij het maken van websites en huisstijlen en nog veel meer. Kortom: wat je vraag ook is, wij kijken graag hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Jou als ondernemer helpen groeien, is onze allergrootste passie. Met veel plezier zijn wij er voor klanten uit de regio, variërend van grote bedrijven tot ambitieuze ondernemers die net van start zijn gegaan.”

Wat draagt Sylt Support bij aan de Gemeente Aalsmeer?

“Wij geloven zelf juist in lokaal ondernemen en mogen dan ook specifiek veel ondernemers uit de regio tot onze klanten rekenen. Maar ook daarnaast zetten we ons graag actief in voor de gemeente. Zo hebben we meerdere jaren de Westeinder Water Week georganiseerd, zijn wij de projectorganisator van ZAAI Aalsmeer, en verbinden wij veel bedrijven (en mensen) uit Aalsmeer en omstreken met elkaar. Verder ben ik vrijwilliger voor Nieuw Ondernemend Aalsmeer. Vanuit die rol ben ik betrokken bij de organisatie en communicatie van de Onderneming van het Jaar Verkiezing, de Dag van de Ondernemer en nog meer in Aalsmeer.”

Wat vind jij belangrijk aan lokaal zakendoen?

“Elkaar dingen gunnen en mensen aan elkaar verbinden vind ik heel belangrijk. Door lokaal zaken te doen, kun je elkaar in het eigen dorp mooie opdrachten en werk geven en kun je samen relaties voor de lange termijn opbouwen. Dat met elkaar afspreken lokaal extra makkelijk is, is een fijne meerwaarde.”

Wat is voor jou de meerwaarde van Aalsmeer Lokaal?

“Ik ben samen met de gemeente een van de initiatiefnemers geweest van Aalsmeer Lokaal. Samen met de gemeente heb ik het eerste plan uitgewerkt en de kaders aangegeven. Daarna heeft wethouder Robert van Rijn de ZAAI-deelnemers uit 2019-2020 gevraagd of ze iets in deze opdracht zagen en of ze konden presenteren hoe zij deze opdracht zouden invullen. Ontzettend mooi om het resultaat nu te zien! Voor mij is de meerwaarde van Aalsmeer Lokaal dat je elkaar gemakkelijk kunt opzoeken. Ook laat Aalsmeer Lokaal veel bedrijven zien dat je voor allerlei werkzaamheden gewoon organisaties en zzp’ers uit je eigen gemeente kunt inschakelen. Want we hebben echt heel mooie bedrijven en deskundige ondernemers in onze gemeente. Heel waardevol om die via dit platform bij elkaar te zien!”

 

Wil jij ook als ondernemer ondersteund worden? Bijvoorbeeld op het gebied van je marketing, social media, administratie of communicatie? Sylt Support helpt! Ons deskundige team staat graag voor je klaar. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Kom gerust een keer koffie drinken of bel ons voor een eerste contact. Bel hiervoor naar 0297 – 36 61 82 of mail naar kirsten@syltsupport.nl. We denken graag met je mee.

Kijk voor meer informatie over Aalsmeer lokaal op hun website.