VLOG2018-12-04T17:34:22+00:00

AFLEVERING 007

Een kort overzicht van de maand november 2018

AFLEVERING 006

Korte video van de leuke gebeurtenissen in de maand oktober @ Sylt Support. Met onder andere Gentlemen’s Place, Studio’s Aalsmeer, Onderneming van het jaar, Celieplant vacaturevideo en introvideo algemeen directeur Bloominess!

AFLEVERING 005

Korte video van de leuke gebeurtenissen in de maand augustus en september @ Sylt Support. Met onder andere de yogales, Kaizen gym personal training, feestweek Aalsmeer Cinemagraphs Bouquetnet en Zaai lustrum!

AFLEVERING 004

Korte video van de leuke gebeurtenissen in de maan juli @ Sylt Support. Met onder andere de oplevering van de website Bloeiend Coaching praktijk, beelden van de Westeinder Water Week, Celieplant en voorstelronde met Dorine Pronk!

AFLEVERING 003

Korte video van de leuke gebeurtenissen in de junimaand van Sylt Support. Met onder andere de introductie “op camera” van onze toppers Thijs en Anja !

AFLEVERING 002

Korte video van de leuke gebeurtenissen in de meimaand van Sylt Support. Met onder andere het Jumpstart Event, de vrijdagmiddagborrel, See Me Fit sportschool en de introductie “op camera” van onze toppers Jeroen en Liana !

EERSTE VLOG

De eerste vlog van Sylt Support is een feit