AFLEVERING 017

Video van de gebeurtenissen uit de maand november.

AFLEVERING 016

Video van de gebeurtenissen uit de maand oktober.

AFLEVERING 015

Video van de gebeurtenissen uit de maand september.

AFLEVERING 014

Video van de gebeurtenissen uit de maanden juli en augustus.

AFLEVERING 013

Video van de gebeurtenissen uit de maand juni.

AFLEVERING 012

Video van de gebeurtenissen uit de maand mei.

AFLEVERING 011

Video van de gebeurtenissen uit de maand april.

AFLEVERING 010

Video van de gebeurtenissen uit de maand maart.

AFLEVERING 009

Video van de gebeurtenissen uit de maand februari, met onder andere: doneren van meerdere cheques door Celieplant, Secret happy island, ZAAI event en nog veel meer!

AFLEVERING 008

Video van alle gebeurtenissen uit de maand januari. Met onder andere de start van het Social media café, Tides massage, Masterclass sales, Balance en Beauty, het nieuwjaarsdiner en nog veel meer!

AFLEVERING 007

Een kort overzicht van de maand november 2018

AFLEVERING 006

Korte video van de leuke gebeurtenissen in de maand oktober @ Sylt Support. Met onder andere Gentlemen’s Place, Studio’s Aalsmeer, Onderneming van het jaar, Celieplant vacaturevideo en introvideo algemeen directeur Bloominess!

AFLEVERING 005

Korte video van de leuke gebeurtenissen in de maand augustus en september @ Sylt Support. Met onder andere de yogales, Kaizen gym personal training, feestweek Aalsmeer Cinemagraphs Bouquetnet en Zaai lustrum!

AFLEVERING 004

Korte video van de leuke gebeurtenissen in de maan juli @ Sylt Support. Met onder andere de oplevering van de website Bloeiend Coaching praktijk, beelden van de Westeinder Water Week, Celieplant en voorstelronde met Dorine Pronk!

AFLEVERING 003

Korte video van de leuke gebeurtenissen in de junimaand van Sylt Support. Met onder andere de introductie “op camera” van onze toppers Thijs en Anja !

AFLEVERING 002

Korte video van de leuke gebeurtenissen in de meimaand van Sylt Support. Met onder andere het Jumpstart Event, de vrijdagmiddagborrel, See Me Fit sportschool en de introductie “op camera” van onze toppers !

EERSTE VLOG

De eerste vlog van Sylt Support is een feit