WEBSITE

Jouw website is jouw visitekaartje en geeft een directe eerste indruk van de ondernemer en zijn bedrijf. Een eerste indruk kun je maar 1 keer maken, dus is het van groot belang dat jouw website aantrekkelijk is, duidelijk communiceert, een betrouwbare uitstraling heeft en gelijk vertelt wat jouw bedrijf doet en waar je voor staat.

DESIGN

Samen bepalen we welk design het beste past bij jouw bedrijf, jouw wensen, het doel van jouw site en de informatie die je wilt delen. Dat gebruiken we als basis voor het maken van jouw website, jouw visitekaartje.
De basis site bestaat uit de volgende elementen:
• Design & inrichting website in jouw huisstijl
• Uitgebreide homepage
• Social Media buttons
• Responsive ontwerp
• Content Management Systeem (CMS)

BEELD & TEKST

Ons ervaren team kan, in nauw overleg met jou, de teksten en het beeld (fotografie of grafisch) verzorgen voor jouw site. Heb je al basistekst en beeld, dan kunnen we het ook voor je redigeren en bewerken.

RESPONSIVE

Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op de leesbaarheid van de tekst of de bruikbaarheid van de site. Hierdoor ziet de website er goed uit op zowel verschillende afmetingen computerbeeldschermen, als ook op tablets en smartphones.

CONTENT MANAGEMENT
SYSTEEM [ CMS ]

Onderhoud aan je eigen website doe je vanaf je eigen PC. Voor het dagelijkse onderhoud ben je daardoor niet afhankelijk van een andere partij en kun je zelf aan de slag als je dat wilt. Heb je toch liever dat iemand van ons team deze werkzaamheden op zich neemt dan kunnen wij dat voor je verzorgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact