Wij maken van jouw evenement een succes

Een onvergetelijk event: van uitnodiging tot aftermovie

Evenementen organiseren & meer

Je ziet het al helemaal voor je: een spetterend evenement voor jouw bedrijf. Met toeters en bellen en lekkere hapjes. En natuurlijk met een organisatie die tot in de puntjes verzorgd is – tot aan de aftermovie aan toe. Dát is waar Sylt om de hoek komt kijken. Wij kunnen evenementen organiseren van begin tot eind. Van open dagen tot productpresentaties. Van masterclasses tot modeshows. Laat jouw evenement maar aan ons over!

Evenementen organiseren

Een feestje bouwen? Dat kunnen wij wel. Zeker als we voor het anderen doen. Of je nu op zoek bent naar een goede evenementenlocatie of de lekkerste catering, wij nemen de organisatie van jouw evenement op ons. Jij legt je idee aan ons voor. Wij zorgen voor een verrassend concept dat jij en je gasten niet zullen vergeten.

Schakel ons in voor het
bedenken, organiseren en promoten van jouw evenement. Jij hoeft je geen zorgen te maken. Wij zien zelfs de details niet over het hoofd. Jij hebt er geen omkijken meer naar.

Sylt Support: hét evenementenbureau in Aalsmeer

Met ons team hebben we al vele evenementen mogen organiseren. En leuk dat we dat vinden! Niet voor niets kloppen klanten graag bij aan bij ons als hét evenementenbureau van Aalsmeer. Of je nu bij ons komt voor een productpresentatie of voor de promotie van jouw evenement, wij gaan graag voor je aan de slag. Dankzij ons grote netwerk in Aalsmeer en ons team van professionals is geen vraag ons te gek.

Eerder mochten wij o.a. de volgende evenementen organiseren:

  • Open dagen voor bedrijven
  • Productpresentaties en -introducties
  • Modeshows voor kledingzaken
  • Events en masterclasses voor ZAAI Aalsmeer (in opdracht van de gemeente)
  • Mede-organisatie en promotie van events voor Ondernemend Aalsmeer
  • Organisatie en promotie van de Westeinder Water Week
  • Ladies Nights in Studio’s Aalsmeer
  • Evenementen in horecabedrijven

Promotie van evenementen

Een geweldig evenement organiseren doe je natuurlijk niet voor niets. Je wilt ook dat er gasten op jouw evenementen verschijnen. Dat vraagt om één ding: promotie. Ook dat is iets wat wij graag voor je oppakken. Met een breed netwerk in de regio en een aantal in-house communicatie- en marketingexperts kun je de promotie zeker aan ons toevertrouwen.

 

We geven je bijvoorbeeld professioneel advies over je marketing en communicatie. Een mooie website, een goed persbericht of een strak logo? Ons team gaat graag aan de slag. Ook via social media zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep niet om je evenement heen kan. En dat je niet alleen een tof evenement, maar ook een goed gevulde gastenlijst hebt.

Van jouw evenement een succes maken?

Heb jij een tof idee voor een evenement? Laten we er samen een succes van maken! Bel of mail ons om samen te sparren. Of laat hieronder je bericht achter.