Omdat elke ondernemer een sterk team verdient

Mogen we je voorstellen aan onze toppers?

Het Sylt-team

Waarom jouw opdracht bij ons in goede handen is? Wij zetten er graag een team op. En niet zomaar een team. Wij werken met vakspecialisten die weten van aanpakken en die expert zijn in hun specialisme. Van videoproductie tot webteksten en van social-media-advertenties tot je administratie – de vele handen van ons team maken voor jou licht werk. Dit zijn onze specialisten. 

Sylt Support Kirsten Verhoef def

Kirsten Verhoef

Algemeen directeur/founder

Ondernemen zit Kirsten in het bloed. Na 15 jaar de rechterhand van ondernemers te zijn geweest, startte ze Sylt Support. Kirsten is een duizendpoot die op alle punten meedenkt met ondernemers. Van de financiële basis tot de marketingstrategie. Klanten aan de juiste mensen verbinden en hard werken voor een goed resultaat is typerend voor Kirstens werkwijze. Ondernemers helpen is haar grote passie, maar interieurstyling vindt ze ook erg leuk. Dat is goed te zien aan het Sylt-kantoor.

Sylt Support Dorine Pronk def

Dorine Pronk

Financieel directeur/mede-eigenaar

Dorine is een allround financieel expert met een achtergrond in boekhouden, administratie, controlling, financieel management en het implementeren van financiële pakketten. Dorine is een echte doener. Lekker nieuwsgierig ook. Gek op muziek en koken. Maar ook de expert die ervoor zorgt dat de administratie van jouw organisatie op orde is. Daarnaast is ze partner voor ondernemers en denkt ze mee over financieringen, prognoses, begrotingen, analyses en audits.

Sylt Support Sabine Joore def

Sabine Joore

Marketing/social media

Sabine zet jouw onderneming op de kaart. Ze is een specialist in marketing en social media met meer dan 25 jaar ervaring. Zij weet hoe jij jouw bedrijf met een goed marketingplan meer bekendheid geeft. En hoe je jouw social media succesvol opzet. Met masterclasses, trainingen en social-strategieën heeft ze al vele opdrachtgevers geholpen. Haar andere functie op kantoor? Professioneel cappuccinomaker. Yes, Sabine maakt ze het allerlekkerst. En smult daar ook zelf van mee.

Sylt Support Thijs Gerretsen def

Thijs Gerretsen

Videograaf

Thijs is als videograaf een ster in editen. Unieke dynamische video’s schieten en editen kun je wel aan hem overlaten. Professionele video’s maken is wat hij het liefst doet. Ooit studeerde hij economie, maar al snel ontdekte hij dat hij liever ondernemers helpt aan bewegende beelden. Samen met Daan maakt hij mooie video’s voor vele ondernemers. En dat altijd naar volle tevredenheid van de klant.

Sylt Support Eliza Roemer def

Eliza Roemer

Office Manager

Eliza’s functietitel is Office Manager. Maar eigenlijk is zij de held die ervoor zorgt dat alles bij ons op rolletjes verloopt. Ze neemt de organisatie van events op zich, verzorgt voorraadbeheer, is een kei in planning en doet ook administratief werk. Dankzij haar achtergrond als supermarktondernemer is ze goed thuis in o.a. kostenreductie. Meedenken over hoe je als ondernemer (financieel) resultaat bereikt, is wel aan haar besteed. Net als het maken van flauwe grappen.

Sylt Support Anja Knobbout def

Anja Knobbout

Administratie

Anja ondersteunt klanten bij hun boekhouding en jaarrapportages. Ook stelt ze sluitende btw- en IB-aangiftes op. Ze weet alles over de regels die gelden voor ondernemers. Er is geen boekhoudvraag waarop Anja het antwoord niet weet. Anja luistert graag naar jouw wensen en helpt je om die naar een goede boekhouding en de juiste financiële adviezen te vertalen. Gevoel voor ritme heeft ze naar eigen zeggen niet; gevoel voor cijfers zeer zeker wel.

Sylt Support Elise Hollestelle

Elise Hollestelle

Grafisch ontwerp

Als ondernemer kun je niet zonder mooi beeld. Dat is waar wij Elise voor hebben. Als grafisch ontwerper geeft zij jouw bedrijf visuele aantrekkingskracht. Elise ontwikkelt doordachte ontwerpen die passen bij je bedrijf. Als je het aan Elise overlaat, weet je zeker dat ze geen detail over het hoofd ziet. Met haar creativiteit giet Elise jouw boodschap in een aantrekkelijk visueel jasje. Niets doet ze liever dan dat! Of nou, het internet afspeuren naar leuke hotspots vindt ze ook een leuke bezigheid.

Sylt Support Romy Veul

Romy Veul

Tekst en communicatie

Als tekstschrijver en redacteur (en toegegeven: een echte taalneuroot) zet Romy letterlijk de puntjes op de ‘i’. Pakkende teksten die lekker weglezen zijn haar specialiteit. Voor onze klanten schrijft zij o.a. SEO-proof webteksten, promotieteksten, blogartikelen en copy voor print. Foutloos en met een verrassende twist. Romy kun je inschakelen als tekstschrijver, maar in haar vrije tijd hangt ze ook graag de Pinterestjunkie en soort-van-keukenprinses uit.

Sylt Support Kylie van der Pol

Kylie van der Pol

Creative Content Designer/Events Operator

Als Creative Content Designer zet Kylie jouw bedrijf op de kaart met gelikte content. Ze bedenkt de social-strategie, maakt nieuwsbrieven, plant je social-posts in en neemt de leukste TikToks op. Daarnaast is ze gek op events. Om bij te wonen én om te organiseren – tot in de puntjes verzorgd. Voor een creatief eventidee mag je haar altijd wakker maken. En vooruit, voor een mooie reis of een festivalbezoek ook.

Laura

Laura de Vries

Administratie

Laura is naast een gezellige meid ook een cijferexpert. Ze verzorgt, samen met Dorine, de boekhouding en springt als duizendpoot bij waar ze kan. Vanuit haar studie heeft ze veel kennis van accounting, programmeren en Excel. Die kennis gebruikt ze graag om klanten op allerlei vlakken goed te helpen. Net zo dol als op cijfers, is ze op series bingewatchen, uitgaan met vriendinnen en op patat.

Daan

Daan ’t Hooft

Videograaf

Moet er iets met de videocamera vastgelegd worden? Dan is Daan, net als Thijs, graag jouw videograaf. Hij filmt bij evenementen, interviews en al het andere wat camerawaardig is. Met zijn drone geeft hij jouw bedrijfs- of evenementenvideo nét wat extra’s. Daan is meedenkend en ondernemend. Maar ook gewoon een gezelligheidsdier. In zijn vrije tijd vind je hem in de achtbaan of in de sneakerwinkel om zijn zoveelste nieuwe paar te bemachtigen.

Marije van Kessel

Marije van Kessel

Senior marketeer

Marije bijt zich dagelijks vast in strategische vraagstukken op marketinggebied, zet online en offline marketingcampagnes op en helpt mkb’ers op die manier om hun groeiambities waar te maken. Haar specialisatie? Jouw klantreis volledig optimaliseren en je salesfunnel en klantbeleving verbeteren. Met als resultaat dat jij een hoger rendement behaalt. Marije is een echte aanpakker in haar werk en een graag geziene strandganger in haar vrije tijd. Maar het meest gelukkig maak je haar met live-muziek. Bij voorkeur uit de nineties én onder het genot van een wijntje.

Joany Mets

Joany Mets

Junior marketing-/communicatiemedewerker

Joany bijt zich als communicatie- en marketingmedewerker vast in marketing. Ze stort zich onder andere met veel plezier op content voor je social media. Op dit moment volgt ze de studie Bedrijfskunde en doet ze de Minor Digital Marketing Tomorrow, waarvoor ze zich verdiept in onderwerpen als Google Analytics, e-mailmarketing, SEO, SEA, websites bouwen en Photoshop. Joany leert graag elke dag nieuwe dingen en vindt niets zo leuk als met andere mensen samenwerken. Of nou, drankjes doen met vriendinnen en uiteten gaan doet ze ook graag. Net als zo nu en dan een patatje eten. Haar ultieme guilty pleasure!

Wendy van Beek

Wendy van Beek

Financiële administratie

Laat de cijfertjes maar aan Wendy over. Zij pakt als expert in financiële administratie de boekhouding op voor onze klanten. Haar specialisme is om de volledige boekhouding als geheel te zien en de puzzel compleet te maken. Van de jaarrekening tot btw-aangiftes – Wendy maakt het graag voor je in orde. Altijd met een flinke dosis vrolijkheid en positiviteit. Als ze zich niet op de cijfers stort, maak je haar blij met creatief bezig zijn. Ook staat ze graag op het volleybalveld of de tennisbaan. Maar op haar allergelukkigst is ze met heerlijke verse sushi op haar bord.

Ons team, jouw team!

Ons team staat te springen om ook jou te helpen. Heb je een prangende vraag? Of kun je onze hulp gebruiken? Laat het weten! Mail of bel ons of vul het contactformulier in.