Omdat elke ondernemer een sterk team verdient

Mogen we je voorstellen aan onze toppers?

Het Sylt-team

Waarom jouw opdracht bij ons in goede handen is? Wij zetten er graag een team op. En niet zomaar een team. Wij werken met vakspecialisten die weten van aanpakken en die expert zijn in hun specialisme. Van videoproductie tot webteksten en van social-media-advertenties tot je administratie – de vele handen van ons team maken voor jou licht werk. Dit zijn onze specialisten. 

Sylt Support Kirsten Verhoef def

Kirsten Verhoef

Algemeen directeur/founder

Ondernemen zit Kirsten in het bloed. Na 15 jaar de rechterhand van ondernemers te zijn geweest, startte ze Sylt Support. Kirsten is een duizendpoot die op alle punten meedenkt met ondernemers. Van de financiële basis tot de marketingstrategie. Klanten aan de juiste mensen verbinden en hard werken voor een goed resultaat is typerend voor Kirstens werkwijze. Ondernemers helpen is haar grote passie, maar interieurstyling vindt ze ook erg leuk. Dat is goed te zien aan het Sylt-kantoor.

Sylt Support Dorine Pronk def

Dorine Pronk

Financieel directeur/mede-eigenaar

Dorine is een allround financieel expert met een achtergrond in boekhouden, administratie, controlling, financieel management en het implementeren van financiële pakketten. Dorine is een echte doener. Lekker nieuwsgierig ook. Gek op muziek en koken. Maar ook de expert die ervoor zorgt dat de administratie van jouw organisatie op orde is. Daarnaast is ze partner voor ondernemers en denkt ze mee over financieringen, prognoses, begrotingen, analyses en audits.

Sylt Support Thijs Gerretsen def

Thijs Gerretsen

Videograaf

Thijs is als videograaf een ster in editen. Unieke dynamische video’s schieten en editen kun je wel aan hem overlaten. Professionele video’s maken is wat hij het liefst doet. Ooit studeerde hij economie, maar al snel ontdekte hij dat hij liever ondernemers helpt aan bewegende beelden. Samen met Daan maakt hij mooie video’s voor vele ondernemers. En dat altijd naar volle tevredenheid van de klant.

Sylt Support Eliza Roemer def

Eliza Roemer

Office Manager

Eliza’s functietitel is Office Manager. Maar eigenlijk is zij de held die ervoor zorgt dat alles bij ons op rolletjes verloopt. Ze neemt de organisatie van events op zich, verzorgt voorraadbeheer, is een kei in planning en doet ook administratief werk. Dankzij haar achtergrond als supermarktondernemer is ze goed thuis in o.a. kostenreductie. Meedenken over hoe je als ondernemer (financieel) resultaat bereikt, is wel aan haar besteed. Net als het maken van flauwe grappen.

Sylt Support Anja Knobbout def

Anja Knobbout

Administratie

Anja ondersteunt klanten bij hun boekhouding en jaarrapportages. Ook stelt ze sluitende btw- en IB-aangiftes op. Ze weet alles over de regels die gelden voor ondernemers. Er is geen boekhoudvraag waarop Anja het antwoord niet weet. Anja luistert graag naar jouw wensen en helpt je om die naar een goede boekhouding en de juiste financiële adviezen te vertalen. Gevoel voor ritme heeft ze naar eigen zeggen niet; gevoel voor cijfers zeer zeker wel.

Sylt Support Elise Hollestelle

Elise Hollestelle

Grafisch ontwerp

Als ondernemer kun je niet zonder mooi beeld. Dat is waar wij Elise voor hebben. Als grafisch ontwerper geeft zij jouw bedrijf visuele aantrekkingskracht. Elise ontwikkelt doordachte ontwerpen die passen bij je bedrijf. Als je het aan Elise overlaat, weet je zeker dat ze geen detail over het hoofd ziet. Met haar creativiteit giet Elise jouw boodschap in een aantrekkelijk visueel jasje. Niets doet ze liever dan dat! Of nou, het internet afspeuren naar leuke hotspots vindt ze ook een leuke bezigheid.

Laura

Laura de Vries

Administratie

Laura is naast een gezellige meid ook een cijferexpert. Ze verzorgt, samen met Dorine, de boekhouding en springt als duizendpoot bij waar ze kan. Vanuit haar studie heeft ze veel kennis van accounting, programmeren en Excel. Die kennis gebruikt ze graag om klanten op allerlei vlakken goed te helpen. Net zo dol als op cijfers, is ze op series bingewatchen, uitgaan met vriendinnen en op patat.

Daan

Daan ’t Hooft

Videograaf

Moet er iets met de videocamera vastgelegd worden? Dan is Daan, net als Thijs, graag jouw videograaf. Hij filmt bij evenementen, interviews en al het andere wat camerawaardig is. Met zijn drone geeft hij jouw bedrijfs- of evenementenvideo nét wat extra’s. Daan is meedenkend en ondernemend. Maar ook gewoon een gezelligheidsdier. In zijn vrije tijd vind je hem in de achtbaan of in de sneakerwinkel om zijn zoveelste nieuwe paar te bemachtigen.

Marije van Kessel

Marije van Kessel

Senior marketeer

Marije bijt zich dagelijks vast in strategische vraagstukken op marketinggebied, zet online en offline marketingcampagnes op en helpt mkb’ers op die manier om hun groeiambities waar te maken. Haar specialisatie? Jouw klantreis volledig optimaliseren en je salesfunnel en klantbeleving verbeteren. Met als resultaat dat jij een hoger rendement behaalt. Marije is een echte aanpakker in haar werk en een graag geziene strandganger in haar vrije tijd. Maar het meest gelukkig maak je haar met live-muziek. Bij voorkeur uit de nineties én onder het genot van een wijntje.

Zoë

Zoë Buis

Creative Content Designer

Tijdens haar studie Creative Business liep Zoë al stage bij Sylt Support. Ze vond de sterke vrouwen van Sylt zo inspirerend, dat ze er nu werkt. En natuurlijk óók omdat ze wel wat kan: Zoë is de social mediatijger van het bedrijf. Ze kan haar creativiteit helemaal kwijt in prikkelende uitingen en pakkende teksten. Haar droom: ooit een conceptstore openen met keramiek, vintage en kunst van allerlei creatieven. De marketing en social media doet ze dan natuurlijk zelf. Afgaand op haar ondernemersgeest: die winkel komt er wel.

Tekstschrijver

Eveline Steenaart

Tekstschrijver

Wat het onderwerp ook is, Eveline bijt zich erin vast en zet je boodschap om in duidelijke en aansprekende taal. Van commercieel tot spiritueel en van losjes tot corporate, ze vindt altijd de juiste toon. Eveline heeft dan ook aardig wat schrijfjaren op de teller staan. Ze denkt mee met de klant en  weet de commercie in de boodschap aantrekkelijk te verpakken. Hoewel Eveline freelancer is, werken we zó veel met haar samen dat ze bij de Sylt-familie hoort!

Joanna

Joanna Vunderink

Fotograaf

Joanna is gespecialiseerd in zakelijke fotografie. Ze noemt zichzelf een echte mensenfotograaf. Ze maakt dan ook voornamelijk portretten, maar ook sfeerbeelden en interieurfoto’s. Wat een klant wil uitstralen op een foto, moet in één oogopslag duidelijk zijn. Daarom neemt Joanna de tijd voor een goede intake. Het mooiste aan haar werk? Mensen vastleggen in hun eigen habitat, en de passie voor hun werk vangen in het beeld. Verder droomt Joanna van Mark Rutte. Niet per se van de man zelf en ook niet van zijn politiek, maar ze zou hem dolgraag eens toegankelijk portretteren.

Jean Haasbroek

Jean Haasbroek

Fotograaf

Ook al lijd je aan cameravrees, bij een fotoshoot gaat Jean zo relaxed te werk, dat je vanzelf ontspant voor de lens. Jeans foto’s vertellen een verhaal, hij observeert en legt vast. Zo ontstaan dynamische beelden. Dat viel ook de jury van de internationale Unlike Portrait Award op: in 2021 pakte hij de eerste prijs in de categorie ‘professionals zakelijk’. Jeans werk is ook zijn hobby, dus hij is altijd bezig met fotografie. Gelukkig is er hond Pip, die regelmatig uit moet. Maar laat Pip nou ook reuzefotogeniek zijn…

Yvonne - Sylt Support

Yvonne Landwehr Johann

Administratief medewerker

Of het nu in de toeristische sector, het notariaat, de sierteelt of welke branche dan ook is, de boekhouding is voor Yvonne. Ze stroopt haar mouwen op en duikt erin. Yvonne werkt uiterst secuur en zet haar oplossend vermogen in om het werk eenvoudiger te realiseren. Als ze niet met cijfers bezig is, gaat ze graag met de camper op stap. Dan laadt ze haar man, haar drie kinderen en haar hond in en rijden ze met z’n allen nieuwe avonturen tegemoet.

jean@haasbroek.net

Marielle Felderhoff

Office support; ondersteunt bij marketing, financiële en algemene zaken

Waarschijnlijk heeft Mariëlle Felderhoff voor velen een bekend gezicht. Ze geeft yogales in Amstelveen en Aalsmeer en ze had samen met haar man een fietsenwinkel (Bink Fietsen) in Amstelveen. Ze begrijpt dan ook als geen ander wat een ondernemer drijft en hoe ze hem of haar kan bijstaan met zaken als administratie, marketing en organisatie. Office support, kortom. Ze wandelt graag met de hond, houdt van koken en dansen en begint iedere ochtend op haar yogamat. Dat brengt haar in balans en geeft haar de energie om vol enthousiasme aan de dag te beginnen.

jean@haasbroek.net

Saskia Rill

Vertrouwenspersoon

Saskia Rill is procesorganisator, fusiebegeleider en via ons in te huren als externe vertrouwenspersoon. Saskia is een vrolijke, actieve vrouw. Naast haar werk houdt ze van yoga, haar huis en tuin met voedselbosje in De Kwakel, haar vrienden en haar gezin. Nu twee van de drie kinderen uit huis zijn, begint het emptynestsyndroom aardig op te spelen. Dat verzacht ze door al haar kinderen te verplichten elk jaar een tripje te maken met haar en haar man. Naar Kopenhagen of Valencia bijvoorbeeld. Tot dusver klaagt niemand.

 

Foto van Anne Gasse

Anne Gasse

OFFICE SUPPORT; ONDERSTEUNT BIJ MARKETING, FINANCIËLE EN ALGEMENE ZAKEN 

Als iemand weet wat ondernemen is, dan is het wel Anne Gasse. 27 jaar lang runde zij de high-end  interieurzaak Gasse Wonen in Mijdrecht. Op 57-jarige leeftijd verkocht ze het bedrijf. Naar eigen zeggen op tijd om te genieten van een minder hectisch leven, maar te jong om alles wat het mkb zo spannend maakt, los te laten. Daarom koos ze ervoor om haar marketing- en communicatieskills bij ons in te zetten. Met het verschil dat er nu tijd over blijft voor reizen, fietsen, golfen, tuinieren, varen, lunchen en wandelen. Achterover leunen? Niks voor Anne.  

Ons team, jouw team!

Ons team staat te springen om ook jou te helpen. Heb je een prangende vraag? Of kun je onze hulp gebruiken? Laat het weten! Mail of bel ons of vul het contactformulier in.