De eerste (digitale) indruk maak je maar één keer

Wij bouwen een professionele én functionele website

Website ontwikkelen en bouwen

Jouw website maken

Blijf niet zelf knutselen met HTML, CMS-systemen en plug-ins. Laat jouw website maken met WordPress (of een ander systeem) door een professional. Wij zetten er een deskundige websitebouwer voor je op. Iemand die een website kan maken die écht converteert. Volledig naar jouw wensen, want die zijn bij het ontwerp natuurlijk leidend. Wij bouwen een aantrekkelijke website die past bij jouw bedrijf en bij je klanten.

 

Met de juiste knoppen, een overzichtelijke weergave en een mobile-responsive versie. Aan alles wordt gedacht! Tot aan de algemene voorwaarden aan toe. Zodat niet alleen jij, maar ook je bezoekers blij worden van het resultaat. Ook handig: onze websitebouwer maakt een site waar jij zelf mee overweg kunt. Zo kun je altijd zelf je teksten of foto’s aanpassen.

Logo en huisstijl laten maken

Je wilt niet zomaar een website. Je wilt een website die professioneel oogt en die qua uitstraling bij jouw bedrijf past. Bij ons kun je een passend logo en huisstijl laten maken. Onze vormgever luistert naar jouw wensen. Wat wil jij uitstralen? Wie zijn je klanten? Welke kleuren en lettertypes spreken je aan? Op basis daarvan krijg je een ontwerp voor een logo en huisstijl op maat. Zodat jouw je bedrijf past als een jas. Een visueel aantrekkelijke én professionele jas.

 

Ook een mooie bedrijfsvideo? Geen probleem voor onze videograaf!
 

Webteksten

Ben je voor je website op zoek naar goede webteksten? Dan gaat onze tekstschrijver voor jouw website aan de slag. Jij wilt natuurlijk teksten die vindbaar zijn in Google, lekker weglezen en je doelgroep aanspreken. Daar helpen wij je bij. Op basis van jouw input gaat ze aan de slag met het schrijven of herschrijven voor je teksten. Ze neemt ook meteen de SEO voor je mee. Wel zo fijn natuurlijk dat je gloednieuwe teksten ook te vinden zijn via de zoekmachines.
 

Website-onderhoud

In principe kun je na de oplevering van je site zelf aan de slag. Je krijgt altijd de nodige uitleg om zelf teksten en afbeeldingen te kunnen wijzigen. Maar misschien heb je de tijd niet om je bezig te houden met website-onderhoud. In dat geval zetten wij er graag een professional voor je op. Wij kunnen bijvoorbeeld nieuwsberichten of blogartikelen voor je schrijven en publiceren. Wat je vraag ook is, wij nemen je het website-onderhoud graag uit handen. Zo heb jij er geen omkijken meer naar.

Jouw website laten bouwen door ons ?

Wil jij ook zeker zijn van een waanzinnige website voor jouw bedrijf? Schakel Sylt in! Stuur ons een mailtje, bel ons of vul het formulier in.