Ons team van specialisten staat voor jou klaar!

Voor ondernemers door ondernemers

Wij zijn Sylt Support. Het bedrijf voor en door ondernemers. Wij zijn een enthousiaste groep ondernemers met ieder ons eigen specialisme. Wij zijn geen “gewoon marketingbureau” of “zomaar een administratiekantoor”. Bij ons klop je niet alleen aan voor lekker lopende teksten of een kloppende boekhouding. Nee, aan ons kun je alles uitbesteden waar jij de tijd of zin niet voor hebt. Met ons team van specialisten hebben wij altijd de juiste expert om jouw bedrijf te helpen.

Sylt is er voor jou

Sylt support. Wij ondersteunen jou als ondernemer bij alles waar jij hulp bij kunt gebruiken. Wij verbinden. Wij professionaliseren. En we maken waar. Of jij nu een professionele bedrijfsvideo wilt, een mooi logo zoekt of je jaaraangifte professioneel wilt laten doen, wij zijn er voor jou. En dat doen we niet zomaar goed. Nee, wij zetten er de beste specialisten op. Zodat jij zeker bent van het beste resultaat.

Sylt is er sinds 2010

Sylt Support is hét administratiekantoor en marketingbureau van Aalsmeer. Opgericht door Kirsten Verhoef in 2010. Sindsdien hebben wij al veel ondernemers mogen helpen. Ons klantenbestand is lekker gevarieerd. Van grote bedrijven op de bloemenveiling tot ambitieuze eenmanszaken. En van fysiotherapiepraktijken tot horecazaken. Wat ons inspireert? De kracht en het enthousiasme van elke ondernemer. Dat wij juist die mensen nóg verder mogen helpen, is wat ons drijft.

Kennismaken? Ons team stelt zich graag aan je voor!

Sylt verbindt

Na 15 jaar de rechterhand van ondernemers te zijn geweest, wist Kirsten het zeker: ze wilde zelf ondernemen. Maar niet in haar eentje. De kracht van Sylt is dat wij jou verbinden aan de juiste persoon. Dankzij ons grote netwerk is geen vraag ons te gek. Op kantoor hebben wij een uitgebreid team voor jou. Van websitebouwers tot social-media-experts tot administratieprofessionals. Dat jij goed geholpen wordt, staat bij ons voorop. Daarom koppelen we je altijd aan de juiste deskundige.

 

Sylt professionaliseert

Jij hebt een droom. Je wilt meer klanten voor je bedrijf. Of je wilt een professionele website. Of je wilt jouw ambitieuze financiële plannen realiseren. Wij zorgen ervoor dat het niet bij een droom blijft. Onze specialisten zorgen voor een professioneel resultaat. Dat doen ze op basis van een uitgebreide kennismaking met jou en je bedrijf en op basis van hun eigen kennis. Kwaliteit en oog voor detail staan voorop.

Sylt maakt waar

Wij zijn net als jij ondernemers. Dat betekent dat we houden van aanpakken. Of je ons nu inschakelt als marketingbureau, als administratiekantoor of voor andere klussen – we gaan snel voor je aan de slag. We komen altijd met een concreet plan dat we ook graag voor je waarmaken. We houden van actie, korte lijntjes en concrete stappen. Korte deadlines zijn geen probleem. Daarom weet jij zeker dat er snel een goed resultaat ligt.

  • Altijd de beste expert voor jouw klus.
  • Creatieve concepten waar jij zelf niet opkomt.
  • Korte lijntjes, op tijd geklaard. Zelfs als het snel moet.
  • Heldere prijzen en een vast uurtarief.
  • Breed netwerk in de regio. Van evenementlocaties tot groothandels.
  • Een enthousiast team dat jou maar al te graag helpt.

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk ons uitgebreide dienstenaanbod. Of vraag het ons zelf! Mail of bel ons. Dan helpen we graag jouw bedrijf verder.