SOCIAL MEDIA

Social Media is de manier om jouw doelgroep te bereiken, een verbinding aan te gaan en traffic te generen naar jouw website of webshop. Wel is het van belang om te starten met een strategie. Want zo maar wat doen is gewoon zonde van je tijd en energie.
Wellicht moet je nog geïnspireerd en gemotiveerd worden om echt op een professioneel manier aan de slag te gaan met social media? Volg dan een masterclass!

MASTERCLASS

Tijdens een masterclass nemen specialisten Kirsten & Sabine je op een interactieve manier mee in de wereld van social media.
Inhoud van de masterclass:
• Weetjes en feitjes over social media → kennisupdate
• Inspirerende voorbeelden (deelnemers, concurrenten, branche)
• Doelstelling bepalen → basis leggen strategie
• Social Persona’s → hoe stel je die samen?
• Welk platform past bij jou?
• Tips & tricks op een rij

1 OP 1 ADVIES

Ben jij al overtuigd van de kracht van social media en wil je advies op maat om je met jouw bedrijf op een professionele manier op social media te profileren en daadwerkelijk een return on investment te genereren.
Tijdens een 1 op 1 advies gesprek, gaan Kirsten of Sabine met jou aan de gang om een social media strategie uit te werken, die we vertalen in een contentkalender op maat. Je loopt de deur uit met al het gereedschap dat je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan!

BEHEER

Je bent overtuigd van social media, je hebt misschien al een goede strategie en genoeg content, maar tijd is wat jij mist om social media-succes te boeken.
Laat ons dan jouw social media kanalen beheren. Wij verzorgen maandelijks een contentkalender volgens strategie. Daarnaast bepalen we gezamenlijk de frequentie wat betreft posts. Berichten worden pas geplaatst na accordering van de opdrachtgever. Ook nemen wij de webcare voor onze rekening. Je wordt op de hoogte gesteld van vragen en eventuele aanvragen m.b.t. producten/diensten. We zoeken gezamenlijk naar de beste vorm om een optimale samenwerking te realiseren.
Beheer kunnen we op maat aanbieden. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal kanalen en de hoeveelheid content.

SOCIAL ADVERTISING

Next level advertising is eigenlijk niet meer weg te denken als je serieus met social media bezig bent. Want relevante content verdient natuurlijk een podium. Door de algoritmes van diverse social media platforms komt je content nog maar bij een klein gedeelte van je fans aan. Met behulp van advertising en de Facebookpixel, ben je in staat je fans te bereiken, een target audience te targetten, maar ook bijvoorbeeld website bezoekers te retargetten.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact